ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, λερωθεί ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέρα ​​από την αρχική τους, καθώς και να υπάρχει η απόδειξη αγοράς του αντικειμένου.

Απαιτείται ένα email στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών πριν από την επιστροφή σας.

Θα επιστρέψουμε την τιμή που αγοράσατε το προϊόν σας.

Τα εμπορεύματα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στην αποθήκη μας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχουν συσκευαστεί σωστά και δεν μπορούν να υποστούν ζημιά στο δρόμο.

Τα στοιχεία που λαμβάνονται εκτός των Οδηγιών Πολιτικής Επιστροφών δεν θα ταχυδρομηθούν και δεν θα επιστραφούν.

Η διεύθυνση επιστροφών μας είναι: Αφοι Μπαλτζή, Τρεμπεσίνας 6, Βέροια, 59131, Ελλάδα.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα αντικείμενο;

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα αντικείμενο, στείλτε αρχικά email στην Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στη διεύθυνση info@cosiecosa.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, τον λόγο της επιστροφής σας και τα αντικείμενα που θέλετε να επιστρέψετε. Επανασυσκευάστε τα αντικείμενα στην αρχική τους συσκευασία για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα καταστραφεί κατά τη μεταφορά και στείλτε το πακέτο από μεταφορέα της επιλογής σας στη διεύθυνση: Αφοι Μπαλτζή, Τρεμπεσίνας 6, Βέροια, 59131, Ελλάδα. Εκτός εάν η επιστροφή αφορά ελαττωματικό προϊόν ή λάθος από την εταιρεία, ο πελάτης πρέπει να πληρώσει όλα τα έξοδα αποστολής. Συνιστούμε την αποστολή μέσω συστημένης αλληλογραφίας ή ταχυμεταφοράς για να αποφύγετε τυχόν απώλεια, κλοπή ή ζημιά του αντικειμένου. Τα αντικείμενα που επιστρέφετε είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στην αποθήκη μας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχουν συσκευαστεί σωστά και θα φτάσουν στον προορισμό τους.

Πώς θα λάβω επιστροφή χρημάτων;

Με την παραλαβή του αντικειμένου από την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, το αίτημα επιστροφής σας θα διεκπεραιωθεί. Όταν ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, η επιστροφή χρημάτων θα υποβληθεί σε επεξεργασία ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει για την παραγγελία σας.

Ποιο ποσό θα επιστραφεί;

Θα σας επιστρέψουμε το πλήρες ποσό των προϊόντων που αγοράσατε εντός 7 εργάσιμων ημερών.