ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Cosi e Cosa είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της σχεδίασης, κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων από το 1993.

Είμαστε ο Αντώνης και ο Γιώργος Μπαλτζής, αδέλφια και ιδιοκτήτες της εταιρείας, που αγαπάμε και σεβόμαστε την τέχνη του κοσμήματος. Απόφοιτοι των πολύ γνωστών ιταλικών σχολών Arte Orafa και Instituto European di Design, διαθέτουμε πολύτιμη εμπειρία στη σχεδίαση και κατασκευή  χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων. Την εμπειρία αυτή την αποκτήσαμε  εργαζόμενοι για περισσότερο από πέντε χρόνια σε γνωστούς Ιταλικούς οίκους σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων.

Με αποσκευή τις γνώσεις και την πείρα που αποκτήσαμε στο εξωτερικό, επενδύσαμε  επιχειρηματικά στην Ελλάδα, δημιουργώντας την εταιρεία Αφοί Μπαλτζή ΟΕ, με διακριτικό τίτλο CosieCosa,  ένα εργαστήριο χρυσοχοΐας κατασκευής χρυσών κοσμημάτων. Το 2002 δημιουργήσαμε το πρώτο σημείο λιανικής πώλησης χρυσών κοσμημάτων. Το 2007 δραστηριοποιηθήκαμε και στο τομέα της λιανικής ασημένιων κοσμημάτων δημιουργώντας ένα σύγχρονο κατάστημα στο κέντρο της Βέροιας. Η διαφοροποίηση των εμπορευμάτων και η υψηλή ποιότητά τους είχε ως αποτέλεσμα  το 2009 την επέκταση των δραστηριοτήτων μας και στη χονδρική πώληση κοσμημάτων.

Το 2018 ξεκίνησε η δημιουργία των αθλητικών κοσμημάτων. Όλα άρχισαν με μια ιδέα. Ιδέα της γυναίκας μου, πρωταθλήτριας του στίβου. Το πάθος μας για το κόσμημα και η μεγάλη πείρα μας στο σχεδιασμό και την κατασκευή, αποτέλεσαν προνόμιο υπεροχής στο να καταφέρουμε να παντρέψουμε την τέχνη με τον αθλητισμό.

Πίστεψε – Προσπάθησε – Νίκησε

Είναι οι τρεις λέξεις που έκαναν τη διαφορά, στην καινοτόμο αυτή ιδέα. Γιατί, για να ξεκινήσεις οτιδήποτε πρέπει πρώτα να το πιστέψεις . Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα είσαι ποτέ σίγουρος για το αποτέλεσμα αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσεις .

Το Cosi e Cosa είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα, με τα ποιοτικά κοσμήματα, τις εκπληκτικές προσφορές, τις ιδιαίτερες προτάσεις και τις απίστευτες τιμές. Μια μικρή βιοτεχνία με μεγάλη εξειδικευμένη γνώση στον σχεδιασμό, κατασκευή και δημιουργία ποιοτικών προϊόντων.

Η παραγωγή μας δημιουργείται από τον σωστό συνδυασμό χρήσης εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, με τις λεπτές δεξιότητες και τη χειροτεχνία που καμία μηχανή δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας μασίφ ασήμι 925‰  και όλα τα κοσμήματά μας είναι επιροδιομένα με ρόδιο υψηλής πυκνότητας και φέρουν μοναδική σφραγίδα κατασκευαστή.

Βεβαιώνουμε ότι κάθε κομμάτι που αγοράσατε είναι φτιαγμένο με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να φτιαχτεί! Όλα τα σχέδια είναι μοναδικά και έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από εμάς.

Η μεγάλη μας πρόκληση είναι όχι μόνο να αρέσουν τα προϊόντα μας αλλά να σας εμπνεύσουν στο να πιστέψετε να προσπαθήσετε και να νικήσετε. Να γίνουμε όλοι μία ομάδα, η ομάδα των νικητών.  Στόχος μας είναι με επιμονή, υπομονή και αποφασιστικότητα να γίνουμε leader στο χώρο αυτό.

Φορέστε τα κοσμήματα Cosi e Cosa στο λαιμό , στο χέρι, στο δάχτυλο, στο αφτί, όχι μόνο σαν κόσμημα αλλά και σαν ένα μετάλλιο, σαν ένα φυλαχτό. Δώστε στον εαυτό σας μια απειροελάχιστη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά, αφοσίωση, εκπαίδευση που έχετε κάνει.

Αντώνης & Γιώργος Μπαλτζής

Ιδιοκτήτες της εταιρίας Cosi e Cosa