ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η Cosi e Cosa σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

-Την πληρωμή με αντικαταβολή/μετρητά με την παράδοση της παραγγελίας σας μέσω της ταχυμεταφορικής Elta Courier Πόρτα-Πόρτα, είτε στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα των ΕΛΤΑ για απομακρυσμένες περιοχές. Κόστος αντικαταβολής 2.50€

-Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Η πληρωμή μιας συγκεκριμένης παραγγελίας πραγματοποιείται με πλήρη ασφάλεια με χρήση πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD μέσω πιστοποιητικού ασφαλείας και τεχνολογίας SSL, η επιβεβαίωση της οποίας γίνεται μέσω του συστήματος 3D Secure Network της VISA και της MASTERCARD.

Το Κατάστημα έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να εξασφαλίσει συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας. Ωστόσο, σε περίπτωση επιβεβαιωμένης δόλιας χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε να ακυρώσετε τη χρέωση του λογαριασμού σας όταν υποβάλετε αίτημα στην τράπεζα που εξέδωσε την πιστωτική σας κάρτα, η οποία είναι υποχρεωμένη να εξετάσει το παράπονό σας. Για το λόγο αυτό, έχετε την υποχρέωση να ειδοποιήσετε αμέσως την εκδότρια τράπεζα μόλις συνειδητοποιήσετε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, προκειμένου να ακυρωθεί τέτοια κάρτα και να απαγορευθεί η περαιτέρω χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

-Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε μέσω e-mail στο info@cosiecosa.gr  τo καταθετήριο της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23310 23550.

Eurobank
0026.0231.01.0200651622
GR7702602310000010200651622
Δικαιούχος: Αφοί Μπαλτζή Ο.Ε.

Alpha Bank
508-00-2002006892
GR8101405080508002002006892
Δικαιούχος: Αφοί Μπαλτζή Ο.Ε.

Μέσα, χρόνος και κόστος αποστολής

Τα Προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, συσκευάζονται προσεκτικά και είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας (εκτός από τις ειδικές παραγγελίες). Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά. Εξαιρούνται τα Σάββατα, Κυριακές και αργίες.

Ο χρόνος αποστολής των Προϊόντων μπορεί ν’ αλλάξει για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), οπότε θα σας ενημερώσουμε αναλόγως μέσω email για να μας ειδοποιήσετε για το αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, να συνεχίσει η παραγγελία σας.

Απόσυρση – Επιστροφή προϊόντος

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα Προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να απαιτείται να αποκαλύψετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα Προϊόντα που θα επιστραφούν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή τους, δηλαδή χωρίς να έχουν φορεθεί ή υποστεί ζημιά, και να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής και την εγγύηση. Για τη διευκόλυνσή σας, κατά την παράδοση των Προϊόντων, συνιστάται να ελέγχετε προσωπικά την κατάσταση των αγορασμένων Προϊόντων για τυχόν ελαττώματα ή προβλήματα με την παραγγελία σας. Σε περίπτωση επιστροφής, τυχόν έξοδα αποστολής που προκύπτουν από την επιστροφή των Προϊόντων βαρύνουν εσάς. Εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων Προϊόντων, το Κατάστημα θα σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στη συνολική αξία αγοράς των Προϊόντων που επιστράφηκαν, με το ίδιο μέσο πληρωμής, εφόσον είναι δυνατόν, που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Τα προϊόντα θα επιστραφούν στη διεύθυνση της Εταιρείας που αναφέρεται παραπάνω.5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Σε περίπτωση που ο πελάτης καταχώρησε μία παραγγελία και επέλεξε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή αλλά δεν παρέλαβε το δέμα και επέστρεψε στην εταιρία μας, όλες οι επόμενες παραγγελίες που θέλει να καταχωρήσει θα πρέπει να προ πληρώνονται είτε μέσω πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα είτε μέσω κατάθεσης τραπεζικού λογαριασμού διαφορετικά θα ακυρώνονται αυτόματα.