Η εταιρεία μας, ακολουθώντας μακρά πορεία πολλών ετών στο χώρο του κοσμήματος, δραστηριοποιείται από το 1993 με το δικό της εργαστήριο κατασκευής χρυσών κοσμημάτων. Όλα τα χρόνια της παρουσίας της στο χώρο, πρωτοπορεί διαρκώς τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική εμπορία χειροποίητων κοσμημάτων, με το κατάστημα που διαθέτει στο κέντρο της Βέροιας.

 

Ελάτε σε επαφή με τον χώρο κατασκευής  ασημένιων κοσμημάτων, στο προσωπικό μας εργαστήρι που στεγάζεται στην οδό Τρεμπεσίνας 6  στο κέντρο της Βέροιας και γνωρίστε μας. Κάθε κόσμημα αποκτά τη δική του ιστορία από τη στιγμή της κατασκευής του, γι’ αυτό και εμείς φροντίζουμε να κάνουμε στο κοινό πιο οικεία την έννοια του χειροποίητου κοσμήματος.

 

Με μεράκι και αγάπη για το ελληνικό κόσμημα και συντονισμένοι με τις επιταγές της εποχής για διαδικτυακές αγορές, δημιουργήσαμε το 2017 ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο για online shopping κοσμημάτων και την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση!

 

Παρακολουθώντας την εξέλιξη των εμπορικών συναλλαγών, καινοτομούμε και σας προτείνουμε τον πιο σύγχρονο τρόπο διεξαγωγής αγορών από το σπίτι σας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα! Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε κοσμήματα αρίστης ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή! Με ένα και μόνο κλικ στην ιστοσελίδα μας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο και την αισθητική σας ανακαλύπτοντας μέσα από μία ευρεία γκάμα κοσμημάτων. Η παρουσίαση των κοσμημάτων μας γίνεται με τη χρήση-προβολή φωτογραφιών που αποτυπώνουν στο μέγιστο βαθμό την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας (βλ. διαστάσεις, είδος πέτρας, χρώματα).

 

Εμείς από τη μεριά μας σας πιστοποιούμε την ασφάλεια των συναλλαγών σας με την εταιρεία μας και επιφορτιζόμαστε με την ευθύνη να φτάσουν τα προϊόντα που θα παραγγείλετε εγκαίρως και ασφαλώς!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικό : Τρεμπεσίνας 6 Βέροια

Υποκ : Π.Τσαλδάρη & Αριστοτέλους 10 Βέροια

Τηλ : (+30) 23310 23 550 

Email : info@cosiecosa.gr